Според певицата видеото е заснето именно с такава цел

Кралицата на попа Мадона се включи в дебата за насилието с огнестрелни оръжия, отправяйки призив за "събуждане" чрез изпълнен с жестокост музикален клип. Той демонстрира последствията от масовите стрелби, предаде БТА.

Мадона оглави класацията на "Билборд" за албуми

Клипът към диско бийт парчето "God Control" показва въоръжен човек, който открива огън в претъпкано нощно заведение и актьори, играещи танцьори, които падат на земята, кървят или се опитват да избягат. "Историята, която предстои да видите, е крайно обезпокоителна. Кадрите показват жестоки сцени на насилие с огнестрелни оръжия. Това се случва всеки ден. И трябва да спре", се казва в послание преди началото на видеото. "Трябва да се събудим", пее Мадона. Макар да не съдържа директни препратки към конкретен инцидент, музикалният клип напомня за масовата стрелба в гей бар във Флорида през юни 2016 г., при която загинаха 49 души и 53 бяха ранени.

Мадона представя новия си албум

60-годишната певица отбелязва, че видеото е замислено с цел да шокира. "Сблъсъкът с действителността и бруталността на събитията трябва да ни накарат да се събудим. Тези неща се случват наистина. Те изглеждат по този начин. Карат ли ви да се чувствате зле? Добре, защото в такъв случай вероятно ще направите нещо по въпроса", коментира пред списание „Пийпъл” изпълнителката на хита “La isla bonita”.
 
Два часа след качването му в Youtube в сряда, видеото към парчето "God Control" е гледано над 360 000 пъти.

Мадона посети нощен клуб в Тел Авив (ВИДЕО+СНИМКИ)

 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.