Тя ще разчита на подкрепата на общинските съветници от всички листи, защото няма да има собствена

Инициативен комитет издига Мая Манолова за кандидат-кмет на София. Комитетът се състои от 65 членове, а негов председател е Никола Вапцаров.

СНИМКИ ОТ ИЗЯВЛЕНИЕТО НА МАЯ МАНОЛОВА ВИЖТЕ ТУК

Според вече бившия омбудсман София е обвита в корупция и се управлява не от кмет, а от изпълнителен директор. Манолова си представя столицата светла и зелена, а общинската администрация електронна и удобна за гражданите.

Зад Мая Манолова застанаха майки от „Системата ни убива”, медицински сестри, фолк-певицата Анелия, Криско, Кристина Димитрова.

Парламентът прекрати правомощията на Мая Манолова

„Няма как да се откажа от битката за защита на правата на българските граждани. Смятаме да разградим защитна стена на властта тухла по тухла. София расте, но не старее, но расте уродливо. Обвита е от пипалата на корупцията, където акулите са в свои води. Затова виждаме перките им в центъра на София”, коментира Мая Манолова.

Скоро Манолова ще представи и предизборната си програма. Тя ще разчита на подкрепата на общинските съветници от всички листи, защото няма да има собствена.

Кой стои зад Мая Манолова и защо тя влиза в битката за кмет на София?

„Всеки от комитета е търсил помощ и е чукал по врати. Мая Манолова отвори своята и откликна на проблемите, правеше всичко възможно. В нейно лице срещнахме човек, затова искаме следващият кмет да се бори за интересите на всички софиянци”, посочи Никола Вапцаров.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.