„Откраднат живот: Кръвни връзки“ стартира на 10 септември от 20.00 ч. по NOVA

„Кръвта има изключително важна роля в този сезон. Връзката с роднините и семействата на героите ще бъдат ключови за сюжета. Отново ще видим социални теми като историята с осиновяването на детето на доктор Табаков – тук ще се запитаме дали кръвната връзка е решаваща или участието на този родител, който ще отгледа пълноценно детето и ще му даде необходимата любов“, разказа актрисата Деси Бакърджиева в „Събуди се" . В компанията на екранния си партньор Мони Монев тя загатна някои от големите теми на „Откраднат живот: Кръвни връзки“, който ще се излъчва от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA.

„Ако оставите спокойно тази двойка, тя ще се уталожи и ще стане скучно – ставаме „хомогенна смес“. Kогато някой я разтърси добре - нещата стават интересни. В реалния живот често срещаме фенове, които ни питат: „Как е доктор Хинова?“ или изпращат поздрави на доцент Мазов, когато видят Деси. В тези моменти се налага с хумор да им напомним, че не живеем заедно, а Мазов и Хинова се срещат на снимачната площадка“, допълни Мони Монев, разказвайки за дългогодишното професионално партньорство между двамата. 

Почитателите на хитовия български медицински сериал имаха възможност да видят и ексклузивно видео с Марта Вачкова, която сподели емоциите в новия сезон: „След като любовта излекува всички зрители на NOVA, този сезон подготвяме друга голяма изненада. Говорейкки за кръвните връзки, имах невероятна връзка с моя баща – надявам се и дъщеря ми да има такава с мен. Очакват ни нови любовни истории и нови герои. Надявам се сестра Жекова да бъде все така емоционална и раздаваща се“.

В осми сезон зрителите отново ще видят две от емблематичните лица на сериала – Алек Алексиев и Димо Алексиев, чиито герои ще обединят минало и настояще с нови предизвикателства и житейски ситуации. Още в първияте епизоди зрителите ще видят отново Велислав Павлов, който ще влезе в спешното на „Св. Анастасия“ като доктор Ковачв.

Какво ще открият героите с помощта на кръвните връзки? Кръвти ли управлява нашите избори? – не прпускайте старта на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ на 10 септември от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.