Наум Шопов и Теа Минкова бяха първите гости в новото студио на "На кафе"

Те са истинска интернет сензация, но са от тези хора, които има смисъл да следваш и на които има смисъл да подражаваш. Той е лекар по професия, лекар и на сцената. Тя завършва второто си висше образование и вече чакат първата си рожба. „За щастие аз съм от тези бременни, които нямат сутрешно гадене или главоболие“, разказва Теа „Не сме имали строги предпочитания, но ни се искаше бебето да е момиченце. Измислили сме и име, но за момента го пазим в тайна“, обяснява Наум Шопов.

Научават пола с реквизита на „Откраднат живот“

 „Преди 10 дена Тейчето дойде с мен на терен по време на снимките на „Откраднат живот“, а там както многократно сме говорили имаме истинска медицинска апаратура. И двамата имахме удоволствието да й направя ехографски преглед, с който научихме пола на бебето. Беше уникално усещане сам да видя дъщеря си. Едно от най-страхотните неща, които са ми се случвали. Имаме и снимка за спомен от този преглед“, разказва Наум Шопов.

За снимките на осми сезон на „Откраднат живот“

„Новият осми сезон се казва „Откраднат живот: Кръвни връзки”, както зрителите вече са видели от трейлърите. Калин и Александър се завръщат. Много ми е приятно да общувам и да снимам и с двамата. Има и нови герои, така че ще е интересно и интригуващо. На моя герой му предстоят доста трудности. Предният сезон завърши доста драматично за него, но в този се вижда светлина в тунела“, разкрива Наум.

Повече за бременността на Теа, за страстта им към влогърството и за емоциите на терена на „Откраднат живот“, гледайте във видеото на „На кафе“.

Новият сезон на „Откраднат живот: Кръвни връзки” започва на 10 септември от 20.00 ч. по NOVA.