Гледайте най-успешния български медицински сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVА

Евгения споделя със сестра Жекова, че има бели петна и не помни разни неща. Магда я успокоява, че тя също често забравя. Докато разговарят, виждат бягащо момиче, което се хвърля от мост в близост до тях. След нея тича разтревожена жена. След като вкарват момичето в Спешното отделение, в болницата изненадващо пристига майка му. Каква е връзката между трите и каква е причината за нелепия опит за самоубийство, гледайте в епизода на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Бебето Диана се превръща в ябълката на раздора в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Мирослава споделя на Кая за чувствата, които изпитва към Борис. Ще послуша ли съвета, който ще й даде и каква ще бъде реакцията на д-р Тасев, гледайте в епизода тази вечер.

„Откраднат живот: Кръвни връзки“ със силна премиера в ефира на NOVA

След интервюто на Борис проф. Цонев е решил да прекъсне медения си месец и да се върне в болницата, за да въведе ред. Какво ще бъде първото му разпореждане, гледайте в епизода на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.