Гледайте най-успешния български медицински сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVА

Проф. Цонев изпуска нервите си и вдига скандал на Евгения, затова, че е забравила кой е Чакъров. В пристъп на ярост дори издърпва документи от ръцете й и я замеря с тях. Д-р Кръстева е разочарована от поведението на проф. Цонев и веднага го изпраща да се извини. Каква ще бъде реакцията на професора, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Проф. Гочева и доц. Мазов влизат в яростен конфликт в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Д-р Тасев и проф. Цонев не постигат съгласие относно бъдещото партньорство с държавата и с Чакъров. Д-р Тасев е на мнение, че единственият вариант е да си сътрудничат, докато доц. Захариев и сестра Жекова подкрепят мнението на проф. Цонев, който категорично отказва да работи с Чакъров.

Финансови проблеми и любовни чувства в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Марио, който вече работи в болница „Св. Анастасия“, и д-р Огнянова се засичат в асансьора. Зорница му предлага да изяснят отношенията си, но той отхвърля предложението й, излиза и целува Нора. Каква ще бъде реакцията на д-р Огнянова, когато ги вижда, гледайте в „Откраднат живот: Кръвни връзки“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.