В „Св. Анастасия“ актрисата се появява в ролята на Нора - половинка на доктор Ковачев

Младата и обещаваща актриса Любомира Башева ще се присъедини към лекарския екип на „Откраднат живот: Кръвни връзки“. Зрителите видяха първите кадри с нейно присъствие като Нора - половинката на доктор Ковачев. „Тя е част от подзаглавието и темата за кръвните връзки – по какъв начин, зрители ще научат в предстоящите епизоди. Героинята има самочувствие, живее с убеждението, че тайните са затвор, а истината – свобода. Самата тя ще разбере, че понякога нещата не зависят от нея“, разказва сценаристът на сериала Христина Апостолова.

Нова любовна история в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Зрителите ще видят Любомира Башева в ролята на гастроентеролог. За добро или зло, Нора се оказва в живота на Марио след дълбоката му връзка с доктор Огнянова. Много от принципите й, изградени до този момент, ще се преобърнат. Влизането й в „Св. Анастасия“ ще промени съдбата на някои от главните герои, изпращайки ги в миналото, преди няколко десетилетия.

Проф. Гочева и доц. Мазов влизат в яростен конфликт в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Любомира Башева спечели одобрението на зрителите с главната роля във филма „Лошо момиче“. Сега почитателите на най-успешния български медицински сериал ще видят актрисата в ново амплоа, свързано с лекарски казуси и житейски истории.

Не пропускайте „Открдаднат живот: Кръвни връзки“ от вторник до петък в 20.00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.