Гледайте най-успешния български медицински сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVА

Пенев търси начин да се сближи с Нора и решава да отиде на профилактичен преглед при нея. За негов ужас обаче д-р Чилингирова му назначава колоноскопия. Оказва се обаче, че не болката е най-големият проблем за Пенев, а фактът, че по време на процедурата Нора открива полип, който отстранява и изпраща за хистологичен анализ. Какви ще бъдат резултатите от изследването, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Разкрити кръвни връзки и тайни от миналото в „Откраднат живот“ – тази седмица по NOVA

Междувременно Борис решава, вместо да изчака завръщането на проф. Цонев от Германия, да се срещне с Чакъров и да опита да издейства сделка за болницата. Условията, които му поставя обаче, го карат да си даде време за размисъл. Залогът е голям  –  място в Борда на директорите, процент от оборота и работа с доставчиците, които самият Чакъров посочи. Какво ще бъде решението на д-р Тасев, гледайте в „Откраднат живот: Кръвни връзки“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.