Емблематичният глас на дублажа, който озвучава някои от най-запомнящите се герои в ефира, беше специален гост в предаването „На кафе"

Обичаният актьор Васил Бинев, който се превъплъти в ролята на един от най-запомнящите се образи в хитовия български медицински сериал „Откраднат живот" – бизнесменът Иво Фотев, гостува в предаването „На кафе“, за да разкаже различни вълнуващи истории от живота си.

Той сподели с охота любопитни детайли около скорошния ремонт на семейния им дом със Силвия Лулчева, развесели зрителите със забавна случка в градския транспорт, където бива объркан с Николай Банев, сподели за живота си в циганската махала и сюрпризира водещата Гала с една смешна история за миди, русалки и много мастика.

За евентуалното си завръщане в сериала „Откраднат живот“

„За момента Фотев не участва в „Откраднат живот: Кръвни връзки“, но образът е толкова непредвидим, че като нищо може да се появи в края на сериала“, сподели Васил Бинев.

Още любопитни случки от живота на Васил Бинев, гледайте във видеото на „На кафе“.

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.