Събитието ще се състои на 13 май 2020 г.

Звездата на гръцката музика Никос Вертис ще изнесе грандиозен концерт в България на 13 май 2020 г. в зала “Арена Армеец”. Хилядите му феновете у нас ще имат уникалната възможност да се насладят на живо на харизматичния изпълнител, да се докоснат до красотата на музиката му и да чуят най-големите му хитове. Не на последно място, това ще се случи и в разгара на кариерата му в момент, в който Никос Вертис буквално подлудява феновете на гръцката музика по всички краища на света. 

Специално за концерта на 13 май 2020 г. залата ще се превърне в истински Бузуки бар. На терена ще бъдат разположени специални сепарета, които ще бъдат внесени от най-големите бузуки барове в Гърция. Допълнително ще бъдат обявени и кои ще са подгряващите изпълнители.

Билетите за концерта на Никос Вертис се пускат в продажба от 8 октомври и ще се продават ексклузивно в системата на Ticketportal.bg. Билети ще има още в Билетен център в НДК, касата на зала “Арена Армеец”, книжарници Booktrading и бензиностанции OMV.

Първоначално в продажба ще бъдат само билетите за трибуни - на цени от 40 до 80 лв., според мястото в залата. До края на седмица ще бъда пуснати в продажба и ВИП сепаретата на терена.

Определят Никос Вертис като най-великия изпълнител на лаика – микс между традиционна гръцка музика и поп и денс звучене. Той е един от най-обичаните съвремененни изпълнители на гръцка музика. Роден в Холандия от смесен брак. Когато е едва 6-годишен, семейството му се мести в Солун. От дете взима уроци по бузуки, а на 15 започва да се занимава и с пеене. 

Последният му албум "EROTEVMENOS" e oт 2017 г. и включа девет песни, сред които двата големи хита "Erotevmenos" и "An m'agapises". Парчетата бързо печелят сърцата на публиката - покоряват музикалните класации и са с милиони гледания в YouTube. Само последното му видео към песента “Allaxa”, което Вертис пусна през август тази година, вече има повече от 2 милиона гледания. Преди броени дни звездата стартира и голямо турне в Северна Америка, където ще пее в най-големите концертни зали в Лос Анджелис, Торонто, Атлантик сити, Монреал и Чикаго.

Присъединете се към събитието във Facebook ТУК.

Билети ще можете да намерите ТУК.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.