Участъкът е затворен, има обходен маршрут

Шофьор е загинал при тежка катастрофа на пътя Попово – Бяла. Инцидентът е станал около 19.30 часа тази вечер, съобщават от ОД на МВР – Търговище, цитирани от „Фокус”.

Челно са се ударили лек автомобил и товарен такъв. Към мястото своевремнно са изпратени служители на полицията в Попово, пожарникари и екип на „Спешна помощ”. По първоначална информация е загинал водачът на колата, а този на товарния автомобил е откаран за преглед в болницата в Търговище. Вследствие на удара товарното возило, което превозвало царевично зърно, се е преобърнало на пътното платно и разсипало товара си.

Мъж почина при тежка катастрофа край Дупница

Създадена е временна организация на движение на МПС като към момента се предлага обходен маршрут само за леките автомобили, пътуващи в този участък. Тези, които пътуват в посока Бяла - Попово, временно се пренасочват по маршрут: с. Водица – с. Цар Асен – с. Голямо Градище - гр. Опака – гр. Попово. Пътуващите в посока Попово - Бяла леки автомобили се пренасочват през с. Гагово – гр. Опака – с. Голямо Градище. – с. Цар Асен – с. Водица, след което се включват във второкласния път. В момента се извършва оглед на местопроизшествието. От полицията апелират към водачите на МПС да шофират с повишено внимание и съобразена с пътните условия скорост.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.