Гледайте от 24 октомври всеки четвъртък от 22.00 ч. по NOVA

В телевизионния ефир на NOVA се завръща отново вълнуващото кулинарно предаване „Кошмари в кухнята“ и ще ни покаже едни от най-впечатляващите истории от света на кулинарния бизнес. Ще има сълзи, пропуснати удари на сърцето, гняв, болка и всичко това в името на професионализма и "Негово величество клиента". Всеки четвъртък от 24 октомври в 22.00 ч. NOVA ще среща зрителите с виртуоза в кухнята шеф Манчев. Той е в студиото на "Събуди се", за да ни разкаже как докарва този сърдит и лют поглед в предаването.

„Кошмари в кухнята“ се завръща с най-впечатляващите истории от света на кулинарния бизнес

"Когато става дума за професионализъм, а виждаш насреща безхаберие, тогава ставам лют наистина", призна шеф Манчев.

Шеф Манчев на ръба на нервна криза в епизода тази вечер на „Кошмари в кухнята“

"В интерес на истината винаги душата ми е водеща, когато виждам срещу мен хора, които наистина влагат сърцето си. Но когато не знаят какво да правят, тогава наистина съм груб и реален и им казвам в очите нещата както са. Все пак аз съм тяхното огледало. И като такова са ме поканили. Аз съм повече от педант в кухнята. Знам какво правя и какво искам да направя, какво мечтая", заявява емблематичния Шеф.

Ресторант без кухня в "Кошмари в кухнята"

"Вбесява ме мисълта, че хората се отнасят безхаберно към работата и живота си. Когато се анонсираш като готвач и професионалист, а в живота и в семейството ти е по същия начин, но виждаш срещу себе си хора, които не дават нищо от себе си, нямат отношение, тогава се разгневявам", разкрива шеф Манчев.

"Важното е човек да знае какво иска да постигне. Моята книга "Мечти и кошмари" това казва. Когато имаш мечта, трябва да вложиш всичко от себе си", разказа увереният в себе си Шеф.

Каква е подправката на любовта  и какво е било началото в кухнята на шеф Манчев, можете да видите в цялото видео в "Събуди се".

Това са само част от удивителните истории на „Кошмари в кухнята“. Какво още предстои и кои са най-често срещаните грешки в управлението на ресторантьорския бизнес? Отговорите зрителите на NOVA могат да проследят от 24 октомври - всеки четвъртък  в 22.00 ч.