Марешки обещава бензиностанция в районите, в които неговите кандидати са първи

"За разлика от част от парламентарната група на БСП, които определят много от българите като дебили, ние считаме, че българите са разумни и тези от тях, които не са обезверени и отидат да гласуват, дават своя вот смислено и ясно. Така че ще призовем българите отново да се оставят на съвестта и съзнанието си. Ще ги призовем да гласуват с мисълта си". Това каза в ефира на „Здравей, България” председателят на партия ВОЛЯ Веселин Марешки.

„В тези избори ние се върнахме към основните начини на водене на предизборна пропаганда, а именно партизанска борба, защото виждате, че всичко е прекалено изкривено навсякъде. Основният ни метод на агитация е с листовки, които раздаваме в нашите обекти и по улиците. В тях ясно обясняваме, че всеки софиянец, който не иска повече да бъде ограбван и припознае нашия кандидат инж. Пламен Христов и нашата листа за общински съветници, в рамките на 6 месеца от изборите в този район, в който нашите кандидати са в първата двойка, ще получи бензиностанция. За колко пари не можем да кажем, защото в зависимост от консумацията, за един мандат,едно семейство печели няколко хиляди лева. Ще намеря парцели, в София има достатъчно”, обещава той.

ЦИК е готова за местните избори

„Всичко е в ръцете, в главите и в мисълта на софиянци. Видях реклама на фирма, която явно продава торове. Тя казва: „Ако искате да жънете различно, защо торите еднакво”. Като искате да живеете различно, защо гласувате еднакво, бих казал аз. И призовавам всички мислещи българи да следват този пример, да помислят хубаво кой ги е лъгал през годините и кой ежедневно се бори”, заяви Марешки.

Той предполага, че кампанията в цялата страна ще му струва около 50-60 хиляди лева. „С мен вече рядко някой опитва да се упражнява, защото съм прекалено познат на българите", заяви Марешки.

Представихме нашата алтернатива на честния, почтения, прагматика, успелия човек – инж. Пламен Христов”, каза председателят на ВОЛЯ.

Валери Симеонов: Очаквам промени след местния вот

Той сподели още, че любимата му улица е „Мир” във Варна, на която е израснал.

„С малката група, която ни отреди българският народ, се справяме с проблемите, помогаме на българите да живеят по-добре и държавата да бъде по-просперираща. Към днешна дата сериозно обмислям дали да участваме в следващите избори. Най-вероятно, понеже са след година и половина, ще дадем последен шанс на българите да решат дали пак старото или ще изберат нещо ново”,категоричен е депутатът.

„И към днешна дата продължавам да съм обект на престъпление. Набеждаването ми в това, че съм изнудвач, е престъпление по смисъла на закона. Слава Богу, предната седмица на първа инстанция съдът се произнесе в правдата и потвърди, че съм невинен”, сподели той и допълни, че обича да спортува. Освен това колекционира икони.

Целия разговор гледайте във видеото.

През тази седмица, всяка сутрин в „Здравей, България”, очаквайте разговори с лидерите на големите партии, чиито кандидати се борят за кметски кресла.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.