Вижте какво сподели тя в откровено интервю пред Ива Софиянска-Божкова

Тази седмица Ива Софиянска - Божкова ни среща с дъщерята на внезапно починалия продуцент на „Събуди се” Весела Тотева.

„Весела беше човек, който оставяше следа в живота на всеки, който се е докоснал до нея. Тя беше човек на абсолютните крайности. Човек, който е бил пристрастен към наркотиците 7 години. Случвали са се много неща, дори пред очите на дъщеря й, която ни разказва какво е преживяла тя през тези години. Весела стигна и до другата крайност - тя беше пристрастена към здравословния начин на живот и към спорта”, каза Ива Софиянска - Божкова в студиото на „Събуди се”.

„Доза щастие“: История за дрога и спасение – филмът, посветен на живота на Весела Тотева

„Дъщеря й - Валя е изключително вдъхновяваща и въпреки тежката история, която е имала, историята й е по-скоро вдъхновяваща и зареждаща, отколкото тъжна”, разказа още тя.  

Филмът „Доза щастие“ е посветен на живота на Весела Тотева и разказва история за дрога и спасение. Главната роля е поверена именно на дъщеря й – Валя.

ДОЗА ЩАСТИЕ: Хапките живот, които Весела Тотева ни завеща (ВИДЕО)

„Ако трябва да съм честна, майка ми не беше много сигурна, че иска аз да я изиграя. Официално поканата дойде от Яна, която е режисьор и сценарист на филма. Тя така си беше писала сценария, че не си е представяла някой друг да я изиграе. Сценарият е писан по книгата на майка ми”, каза Валя.

Целия разговор с Валя – дъщерята на Весела Тотева гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.