Гледайте най-успешния български медицински сериал от вторник до петък в 20.00 ч.по NOVА

Критични решения и връщане в миналото ще бележат новите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“. След като доктор Стилянова се събуди от кома, за доцент Захариев предстои да разбере какво е състоянието на съпругата му и дали тя помни отминалите събития. Междувременно доктор Кръстева ще се завърне от Германия – в разговор с Евгения тя ще признае, че се е скарала с професор Цонев и не знае как ще продължат отношенията им.

Изненадващи разкрития в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Ситуация с родилки в спешното отделение ще предизвика доктор Василев да се върне три десетилетия назад, замисляйки се дали е готов да проиграе същия сценарий. „Развръзката ще бъде препратка към историята, с която започна всичко в първи сезон. Конфигурацията сега е различна - хората, които станаха жертви на обстоятелствата, ще изпитат житейския си опит“, разказва сценаристът на сериала Христина Апостолова.

Провинения и отмъщение в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

След разговор с колега доктор Тасев ще вземе окончателно решение за ситуацията с Мирослава и доктор Чилингирова. В търсене на близост и негласно изясняване ще попаднат и доктор Ковачев и доктор Огнянова, които ще излязат на приятелска вечера.

Изненадваща среща в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Какво е състоянието на доктор Стилянова? Ще намерят ли път един към друг отново доктор Крътева и професор Цонев? – зрителите ще видят в новите епизоди от вторник до петък в 20.00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.