Списъкът е изготвен от фирма за бебешки дрешки

Ако очаквате ново попълнение в семейството, но все още не сте избрали име, можете да почерпите вдъхновение от списък с унисекс имена за бебета, които ще бъдат популярни догодина, пише в. "Дейли стар". Списъкът е изготвен от британска фирма за бебешки дрешки и разкрива кои полово неутрални имена се очаква да са хит през 2020 г.

Кои са най-предпочитаните от немците бебешки имена?

Бъдещите родители, решили да "сверят часовника си" с прогнозния списък, ще открият класики като Макс или Робин, както и някои по-чудати предложения като Ривър, Грей или Индиго, предаде БТА.

Кои ще бъдат най-популярните бебешки имена през 2018 г. във Великобритания

"Унисекс имената са по-популярни от всякога. Причината може да е в това, че нарушаваме границите на пола или че просто дадено име ни е заинтригувало още преди да сме разбрали дали бебето ще е момче или момиче. Тази тенденция е тук, за да остане. Ако имате нужда от малко вдъхновение за следващото си бебе, не търсете повече", пишат от фирмата.

Мохамед е най-разпространеното име сред новородените в Берлин през 2018 г.

Сред полово неутралните имена, които се очаква да бъдат популярни през 2020 г., са: Ривър, Грей, Куин, Роуан, Ейвъри, Робин, Обри, Реми, Ивлин, Макс, Индиго, Алби, Бейли, Блеър, Джуд, Теди, Евърли.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.