Ако срещна някого, ще бъде хубаво, заяви певицата

Канадската звезда Селин Дион каза, че няма партньор в живота и след смъртта на съпруга си "не търси любов". Все пак певицата уточни, че това не означава, че не може да срещне някого и е възможно дори да встъпи в нов брак, предадоха Риа новости и БГНЕС.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

"Ако срещна някого, ще бъде хубаво. Ако не стане, пак ще бъде хубаво, защото още съм влюбена", каза Селин Дион в токшоу по американския телевизионен канал Браво.

Канадката твърди, че все още усеща присъствието на покойния си съпруг Рене Анжелил, който беше неин мениджър в продължение на над 30 години и неин съпруг от 1994 до смъртта си през 2016 г.

"Виждам го всеки ден в очите на децата ми. Провървя ми с трима прекрасни сина. Но съм отворена за нови отношения.", каза 51-годишната певица.

Селин Дион обеща, че ще каже на феновете си, ако в живота й се появи мъж.

Рене Анжелил почина на 73-годишна възраст след дълга борба с рака. Когато беше диагностициран през 1999 г.,двамата започнаха да опитват да имат деца чрез инвитро процедури.

Канадските медии непрекъснато следяха премеждията в личния живот на известната двойка.

Първият им син Рене-Шарл Анжелил се роди през 2001 г. През 2010 г. Селин Дион роди близнаците Еди и Нелсън.

През септември 2015 г. Селин Дион обяви, че рака на гърлото, от който страда съпруга й, е в напреднал стадий и той има само няколко месеца живот.

Рене Анжелил почина през януари 2016 г. и беше погребан с държавни почести и служба в катедралата в Монреал, където 22 години по-рано се венчаха със Селин Дион в пищна церемония, предавана на живо по обществената телевизия на Канада.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.