Радинела е на 23 години и учи журналистика в УНСС

България има своята нова „Мис България“ 2019 и това е бившата адреналинка Радинела Чушева. Ради отдавна е известна на родната публика от малкия екран.

Каналът "Красивите българки" във vbox7 разказва:

Радинела е на 23 години и учи журналистика в УНСС. Нейната страст са танците и поезията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mis Bulgaria 2019 ❤️

A post shared by My Beautiful World (@radinela.ch) on

От Instagram профила на Радинела се вижда, че освен танците и поезията, явно и фитнесът ѝ е голяма страст, защото изглежда впечатляващо по бански.

Тя обича луксозните пътувания и при едно от тях посещава ресторант от веригата на известния Нусред Гьокче, като двамата се снимат дори.

Румяна Данаилова от Варна спечели титлата "Мис България Глоуб" 2019 и ще представи България на едноименния световен финал. Второ място е за Стелияна Иванова, на 18 години от Пловдив, която ще представи България на конкурса "Miss Earth". На трето място застана Мария Попова от Асеновград,на 22-години. Завършила е спортно училище, с профил "Волейбол". В момента има свой бизнес.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by My Beautiful World (@radinela.ch) on

Тази година конкурсът „Мис България“ бе посветен на екологична кауза – глобалното замърсяване. Събитието се проведе в три отделни тура.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don't like me? Cute, I don't wake up everyday to impress you!💋

A post shared by My Beautiful World (@radinela.ch) on



Последната носителка на короната Тамара Георгиева изтърпя доста подигравки, след като спечели надпреварата миналата година.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.