Велико Търново, Шумен, Варна, Бургас, Благоевград, Пловдив бяха само част от спирките на вълнуващото предпремиерно турне, с което филма обиколи България

Голямата галапремиера в София събра повече от 1500 човека, които запълниха всички зала в едно от големите столични кина.

„Искам да благодаря на всички наши фенове и приятели за любовта, която ни дават и за положителните оценки, които получихме за работата си“, споделя Яна Маринова, която се превъплъщава в една от главните героини в лентата.

„Искаме да победим американските филми, тук в България. Както миналата година „Привличане“ победи всички нови американски заглавия като „Томб Райдър“, „Мисия невъзможна“, „Междузвездни войни: Хан Соло“ и т.н., така се надяваме и с този филм да получим своите 15 минути слава. Много хора дойдоха да ни подкрепят и бяха страшно изненадани от качеството на продукта, който сме създали. Турнето ни ще завърши в Лондон на 30 ноември и 8 декември в Лондон, от 14:30 часа в Rio Cinema. На 1 декември екипът пътува за Глазгоу и Единбург, а на 11 декември пристига във Виена. Филмът излиза и в кината в Република Северна Македония от 5 декември.“ 

Повече за героинята на Яна Маринова и каква е тайната, която стои зад създаването на качествен български екшън, гледайте във видеото на „Здравей, България“.

Екипът на „Диви и щастливи“ благодари на NOVA телевизия за подкрепата, която е част от дългосрочната стратегия „NOVA подкрепя българските филми“.