Младата майка публикува първата снимка на малката Амая

Половинката на актьора Наум Шопов-младши - Теа Минкова, публикува за първи път снимка на новородената си дъщеричка Амая. Момиченцето се роди на 5 декември. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Амая Шопова❤ Това е от тези моменти, в които искаш да запаметиш всяка една секунда. Гледам я с часове и се опитвам да запомня всеки звук, движение и дишане♥️ Огромно Благодаря на д-р Коновалова и целия й екип затова, че със страхотното си отношение направи тези 9 месеца толкова спокойни за нас! Благодаря на всеки един от вас, който отдели време и ни изпрати позитивната си енергия! Няма как да отговорим на всички, но ни напълнихте сърцата! Благодаря ти и на теб @shopov - голям отбор сме! Сега ни предстои голямото опознаване с Амая❤ /истината е, че след минути ни предстои първото къпане🤫/

A post shared by Tea (@teaminkova) on

Ето, какво написа тя в Instagram, показвайки първите кадри на малката госпожица:

"Амая Шопова❤ Това е от тези моменти, в които искаш да запаметиш всяка една секунда. Гледам я с часове и се опитвам да запомня всеки звук, движение и дишане♥️ Огромно Благодаря на д-р Коновалова и целия й екип затова, че със страхотното си отношение направи тези 9 месеца толкова спокойни за нас! Благодаря на всеки един от вас, който отдели време и ни изпрати позитивната си енергия! Няма как да отговорим на всички, но ни напълнихте сърцата!  Благодаря ти и на теб @shopov - голям отбор сме!  Сега ни предстои голямото опознаване с Амая❤ (истината е, че след минути ни предстои първото къпане).

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.