Някои от тях могат дори да отблъснат противоположния пол

Питали ли сте се някога кои професии са считани за най-непривлекателни? Отговор на този въпрос дава британско проучване, според което служителите, занимаващи се с почистването на канализация, упражняват "най-миризливия" занаят, пише БТА.
Въпросната професия е посочена като най-непривлекателна от 34 % от участниците в допитване, направено от PlayOJO. Съдейки по нагласата им, анкетираните не са склонни да се впускат в интимни отношения с представители на този занаят.

Готвач и ресторантьор – най-желаните професии в туризма

Професиите на чистачите и гробарите също са смятани за не особено атрактивни, посочени съответно от 12 и 11 % от участниците в допитването. Като непривлекателни се възприемат също професиите на боклукчиите, политиците, продавачите на риба, съдия-изпълнителите, регулировчиците, борците с вредители, препараторите, работниците в кланици и счетоводителите.
Прието е, че някои занаяти са по-секси от други. На обратния полюс са пожарникарите способни да разтуптят не едно дамско сърце. За привлекателни се смятат също професиите на парамедиците, адвокатите и специалистите по обработка и анализ на данни.

ЕКЗОТИЧНИ ПРОФЕСИИ: Какво е да си хендлер?

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си