Тя е получена вследствие на падане

Треньорът на Кубрат Пулев Ули Вегнер е с травма. 77-годишният германски специалист е паднал лошо и е счупил бедрена кост, съобщава „Билд”. Още днес Вегнер трябва да се подложи на операция, информира gong.bg.

Новината идва в момент, в който Кобрата се готви за битка със световния шампион Антъни Джошуа през пролетта. Около мача все още има много неизвестни, тъй като от IBF и WBO са на различни мнения чий задължителен претендент трябва да се изправи първи срещу британеца. Мениджърът на Ей Джей Еди Хърн на няколко пъти посочи, че според него IBF и Кубрат Пулев имат предимство, но от WBO настояват Джошуа да се бие първо с Александър Усик.

Кобрата за евентуалния мач с Джошуа: Не се притеснявам срещу кого ще се изправя

На Ули Вегнер му се наложи да се бори с най-различни проблеми и извън боксовия ринг. През октомври той беше уволнен от „Зауерланд” след 23 години служба, а след това влезе в правен спор с вече бившите си работодатели. Раздялата между двете страни стана изненадващо - само ден, след като Вегнер получи приза за цялостна кариера на ежегодните боксови награди в Германия.

Миналия месец пък от „Олимпиащадион” не подновиха договора му за наем на боксовата зала, където в продължение на дълги години той водеше подготовката на редица боксьори.