Съвместната рубрика на NOVA и БГ Радио разкрива тайни около новия сериал

Ненчо Балабанов разказва в „Петък отива на кино” за новия български сериал "All inclusive", който ще започне да се излъчва тази пролет.

„Аз не обичам много да се хваля, но този път зрителите наистина ще видят нещо ново и различно, с една почит и носталгия към култовите български филми, които са се развивали на морето. Много интересен беше процесът по снимките – май и юни снимахме. Искам да ти кажа, че май месец да снимаш сцени във водата е много забавно и замръзващо”, разказа актьорът.

„Сценарият е на Иван Ангелов. Тодор Николов и Боя Харизанова са режисьори. Актьорският състав е огромен, аз съм с главна роля заедно с Любен Кънев. Софи Маринкова и Елена Атанасова са нашите жени. Няма да казвам коя на кого е. Ще гледате сериала и ще разберете. Но толкова много се забавлявахме на самите снимки, че няма как да не е хубав сериалът. Дванайсет серии ще има. Има една препратка към златните български филми. Чувството за хумор, усещането за чичо Манчо от „С деца на море”. Това е златният български комедиен фонд. Ей такова е усещането от сериала, но тематиката е напълно съвременна”, разказа Ненчо Балабанов.

Още за новия български сериал "All inclusive" в „Петък отива на БГ кино“ можете да чуете ТУК.