"Време е да си се прибираме", написа Наум в Instagram

Както знаете актьорът от хитовия сериал „Откраднат живот” Наум Шопов стана баща. Приятелката му Теа Минкова роди момиченце.

Дъщеричката на Наум и Теа се казва Амая. Само няколко дни след раждането родителите качиха видео в канала си в YouTube, в което разказват от първо лице за всички емоции около специалния ден.

"Това може би е най-емоционалното видео, което сме качвали до момента. На 05.12 се роди нашата дъщеричка Амая Шопова. Решихме, да споделим част от емоциите и преживяванията покрай раждането ѝ", споделят Наум и Теа.

 

"Време е да си се прибираме", написа Наум в Instagram под снимка, на която се вижда, как той и Теа напускат болницата и отиват у дома.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Толкова много позитивина енергия ни изпратихте, че няма как да ви се отблагодарим, но искаме да се опитаме да ви върнем поне малка част от нея. Затова качихме ново видео, свързано с раждането на Амая. Сигурен съм, че мога да кажа и от името на @teaminkova, че това беше най-емоционалният ден в живота ни. Е, в това видео се опитваме да ви предадем поне част от тази емоция ♥️ • Линк в story-то ми или просто напишете "Теа и Наум" в @youtube 🎞

A post shared by Д-р Наум Шопов (@shopov) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Семейство 🍀♥️

A post shared by Tea (@teaminkova) on