Тя роди момченце

Джулиана Гани стана майка за първи път. Тя роди момченце навръх Нова година. Добрата вест съобщи самата Джулиана, която качи снимка в социалните мрежи. 

Джулиана Гани и нейното щастливо очакване

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

В новогодишната нощ се сбъдват мечтите на вярващите! Така бях чувала! Тази нова година обаче нямах какво да си пожелая! Небето беше озарено от цветна заря, очите ми блестяха от сълзи, а прегръдката ми запълнена от двамата мъже на моя живот! Тази нова година беше различна! Беше тиха и сгушена в една болнична стая, а аз нямах нужда от нищо друго! Тази нова година бяхме трима и разбрах смисъла на живота! ❤️🙏

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on

"Тази нова година беше различна! Беше тиха и сгушена в една болнична стая, а аз нямах нужда от нищо друго! Тази Нова година бяхме трима и разбрах смисъла на живота", написа Джулиана. 

Името на първата й рожба е Давид. 

Че Джулиана Гани чака бебе, стана ясно по време на участието ѝ в "Маскираният певец". Тогава тя беше в седмия месец, а след това всички бяха впечатлени от малкото килограми, които е качила по време на бременността си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Днес е един от най-светлите празници в годината! Не искам да звуча клиширано и да ви пожелавам каквото и да било! Искам само да ви кажа, че ако всички се научим да даряваме на околните любов - всички ще получават любов! 🙏❤️ Всяка година по Коледа се правят равносметки и нови планове, но накрая всичко продължава в познатия ни кръговрат! Дано тази година постави едно ново начало! Дано всички станем по-смирени, по-любящи и по-коректни един към друг! 🎄 Весела Коледа, любими мои! Обичам ви! 🥰

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on