Малката Микаела е готова за голямата сцена

Момиченце от Монтана е само на пет години, но вече се е научило да пее песни на пет езика. Малката Микаела  е готова за голямата сцена.

Тя е само на 5 години и е самоука. Когато била на 2 години и половина изненадала родителите си, като запяла на няколко езика.

„Чувам отзад, че пее стара българска песен с такива думи и й казах да повтори отново и тя отново я изпя. Вече като свърши песента продължи да скролва с пръстите и започна да пее и на албански, и на сръбски и на английски, на руски“, каза майка ѝ Теодора Пелова.

9-годишно момиченце от Варна е най-красивото дете на планетата

„Тя като повечето деца е постоянно с телефона в YouTube и сама прояви желание към музиката“, каза още баща ѝ Бисер Пелов.

Микаела има и любима песен, но на албански език. Досега малката госпожица не се е занимавала професионално с пеене, нито пък е учила чужд език.

Третокласник се яви на най-високото ниво на изпитите по английски език на Кеймбридж

Истинска изненада за всички била, когато момиченцето проявило таланта си на сватбата на нейните родители. Тогава била само на 4 години.

„Всички бяха удивени и с отворени уста, защото не можеха да повярват, че това малко дете пее по този начин и е самоуко“, заяви майка ѝ.

Родителите вече са се насочили към музикален педагог, който да развие таланта й.

„Нито искаме да я притискаме, нито да изоставим дарбата й. Каквото е писано, това е и най-важното е, че тя има желанието да пее", заяви майка ѝ.