Актьорът гостува в студиото на „На кафе“, за да разкаже повече за ролята си в най-новия сериал, който съвсем скоро ще стартира в ефира на NOVA

След участието му в хитовия сериал на NOVA „Пътят на честта“, в който се превъплъщава майсторски в ролята на разследващия полицай Николов, съвсем скоро предстои да гледаме талантливия актьор Петър Калчев в най-новата комедийна тв поредица по NOVA, носеща закачливото заглавие All inclusive.

„Не ни е позволено да разкриваме точно кога ще стартира сериалът, но ще бъде през пролетта. Ролята ми в All inclusive е много приятна, защото за първи път не играя полицай. В „Под прикритие“ бях полицай, в „Отплата“ и „Полицаите от края на града“ също. В новия комедиен сериал обаче играя управител на хотел, в който ще се случват доста забавни неща. Героят ми е изискан, винаги добре облечен, с риза и папийонка, стилен, перфекционист. За съжаление, неговия свят е разбит от хората, които нахлуват в неговото лично пространство – главните герои в сериала, които се играят от Ненчо Балабанов, Любен Кънев, Елена Атанасова и София Маринкова. Миналата година през месеците май и юни изкарахме страхотен снимачен период, на морето край Царево и Лозенец. Съчетахме полезното с приятното, всички бяхме позитивно заредени, екипът работеше с настроение и мисля, че се получи много готин сериал“, разкрива Петър Калчев.

Догодина лятото идва по-рано с „Аll Inclusive“ по NOVA

Повече за последния театрален проект, в който участва, още много любопитни истории от живота и от дългогодишния му професионален път до момента, гледайте във видеото на "На кафе".