Жена от Севлиево твърди, че открила гризача в пакет, закупен от хипермаркет

Мишка - в замразени пилешки хапки. На това, твърди че се е натъкнала жена от Севлиево, пазарувала от хипермеркет. Любка Альошева купила три пакета, всеки от по килограм, със замразени пилешки хапки.

Преди ден отваря да приготвя последният пакет и по думите й, освен хапки открива в него замразена мъртва мишка. Младата жена публикува снимките в социалната мрежа търсейки производителя, защото не е указан на пакета с мишката. Наш екип установи, че става дума за месопреработваща фирма, която има две седалища - в Перник и във Варна. Към този момент нямаме отговор на запитването, което от правихме към тях. Очакваме и институциите да се сезират в началото на работната седмица.

 „Много хора питата във Facebook - тъй като съм снимала, за да види народа,какво ядем - как така не съм видяла мишката по-рано. Както виждате мишлето е толкова мъничко между хапките, а пакета е XXL – най-големия. Най-вероятно проблемът е в производителя и се надявам да се обърне внимание, защото ядем неща, в които лазят буболечки, мишка намерихме сега”, разказва Любка Альошева, жител на Севлиево.