Продуцентът Краси Ванков и актрисата София Маринкова са на гости в студиото на „Събуди се” и разказват за новия сериал „All Inclusive“

До астрономическата пролет има още два месеца, но ние вече се настройваме на лятна вълна. Причината е новият сериал  „All Inclusive“, който скоро тръгва в ефира на NOVA и ще ни пренесе на морския бряг. А специално за продукцията беше създадена и песен, която можете да чуете във видеото.

Ненчо Балабанов и Елена Атанасова представиха премиерно клипа към песента „All Inclusive“

В студиото на „Събуди се” са продуцентът Краси Ванков и актрисата Софи Маринкова, които ще ни разкажат подробности за това уникално изживяване.

„Много е хубаво в началото на пролетния сезон да започнем с очакването за море много по-рано тази година. Изключително емоционално е преживяването по направата на този сериал. Вложили сме всичките си чувства в това да създадем много свежа комедия, чиста, с носталгичен спомен за старите български филми, но с новите изразни средства и новата проблематика на обществото”, разказа Краси Ванков.

Петър Калчев: В All inclusive съм изискан и изтънчен перфекционист

„Опитахме се да погледнем в този сериал на любовта през всичките възрасти. И това е нещо, което вярвам, че трябва хората да оценят. В най-искрената детска възраст как се развиват едни любовни отношения между много сладки момичета и момчета, с детските банди на морето от едно време, които съм сигурен, че всички помнят. Как се случва първата младежка любов на морето. Какви са семейните отношения и любовта, къде малко позабравена, къде преоткрита през летните емоции. Не сме забравили и любовта в третата възраст. При всички положения всеки ще открие нещо от себе си в сюжета”, допълни продуцентът.

Догодина лятото идва по-рано с „Аll Inclusive“ по NOVA

„Тъщата живее заедно с моята героиня. Ние с моя съпруг имаме дете, искаме уединение, но аз се чувствам между чука и наковалнята – между съпруга си и майка си, което се случва много често в живота. Но ние сме щастливо женени и ще намерим решение”, издава актрисата София Маринкова.

Още интересни подробности за новия сериал „All Inclusive” можете да видите в цялото видео от „Събуди се”.