Вижте какво сподели половинката на Тото пред Ива Софиянска-Божкова

"Занимавам с танци. Започнах преди 13 години с идеята да се забавляваме с приятелки в залата зад блока. Не съм знаела, че ми се отдава. С времето видях, че искам само това да правя. Първият ми ангажимент беше с Веси Бонева. Ходихме по участия, защото ми беше много трудно, докато се науча на тънкостите". Това каза в специално интервю за Ива Софиянска-Божкова половинката на Тото от "СкандаУ" - Кристин.

"Нямах възможността да танцувам на концертите на "СкандаУ" заради бременността. Правих хореография още, докато бях бременна. Момичетата, които танцуваха са професионалисти и останах доволна. Тото ме подкрепяше във всичко, което правя", каза още тя.

"ГОВОРИ С ИВА": Наум Шопов и Теа Минкова за живота на родители

Кристин си спомня и за деня, в който са се запознали с Тото. "През лятото н 2018-а той имаше турни и се засякохме със "СкандаУ" в бекстейджа. На втория концерт Тото дойде и ме хвана за рамото с пожелание за успех. През есента излязох с приятелки в едно заведение. В него се засякохме и му се скарах, че не се познаваме. Оттук тръгна всичко и стана любов от пръв поглед", заяви половинката на Тото.

"За него знаех, че е изпълнител и за миналата му връзка. Когато се заговорихме, се завихри енергия. Тогава се притеснявах най-вече докога ще бъде сериозен. На третия ден излязохме на разходка. Романтичен е, че не ме оставя да правя неща, характерни за мъжа - грижовен е", каза Кристин.