Избрани зрители изгледаха заедно с екипа на сериала първите два епизода от забавната поредица

Нов български сериал по NOVA обещава много смях и щури приключения тази пролет. Това е комедията All Inclusive, която ще отведе публиката на морския бряг. Преди това обаче избрани зрители получиха възможността да изгледат предпремиерно ексклузивен двоен епизод от сериала.

(ГАЛЕРИЯ)

Сред тях в киното е и Ивомира Пехливанова, която разговаря с продуцента Краси Ванков и с актьора Ненчо Балабанов.

Специална предпремиерна прожекция събира екипа на „All Inclusive“

„Заедно с Елена Атанасова ще изпеем главната песен от сериала All inclusive, за да повдигнем настроението на всички зрители, които за първи път предпремиерно ще гледат заедно с нас две от сериите. Много съм развълнуван, чувствам се като на Оскарите. Тези два месеца бяха много емоционални за нас и се надявам всички зрители да усетят тази наша емоция“, сподели Ненчо Балабанов.

Краси Ванков: Опитахме се да погледнем в „All Inclusive” на любовта през всичките възрасти

„Сериалът ще бъде много забавен, но както е и в живота, невинаги всичко е низ от щастливи моменти, има и трудности. Има някои проблеми, които се разминават, но хубаво е, когато има положително разрешение в края на ситуацията. Обещаваме на зрителите много любов през целия сезон. И да не забравят, 28 февруари, 21.00 ч. стартира новият сериал All inclusive! Гледайте го, обещаваме ви страхотно забавление!“, призова продуцентът Краси Ванков.

Всичко за сериала следете на страницата на NOVA,  както и във Facebook.