Жената разказа, че е заплашвана с нож и душена

Миналата седмица бременна жена от столичния квартал „Дървеница” разказа в ефира на „Здравей, България”, че е заплашвана с нож и душена от неин съсед. Тя твърдеше, че мъжът нападал и деца от кварталното училище. 

Жители на столичен квартал твърдят, че са системно нападани от техен съсед

Оказа се, че срещу него има много преписки в полицията. Прокуратурата е назначила съдебно-психиатрична експертиза. Екипът на NOVA получи снимки, на които се вижда, че възрастният мъж спи буквално под покрива на кооперацията, в която живее. Синът на обвинения поиска да чуем и неговата позиция по казуса. 

БЕЗПРИЧИННА АГРЕСИЯ: Майка твърди, че детето й е пребито от непозната

Той коментира клипа, на който се вижда как баща му заплашва с нож бременната жена. „Не виждам да размахва ножа, просто го прибира в джоба си. Не виждам и да тръгва към нея, а тя да се качва към неговия етаж”, посочи Борислав Попов.

„Доколкото знам, баща ми няма никакво заболяване. Възможно е да има странности. Той е бил шофьор и е возил деца около 10 години. За този период няма никакво оплакване. Преминал е през всички психотестове”, посочи още Попов. 

Повдигнаха обвинение на пияния мъж, нападнал лекари в Пазарджик

Той призна, че баща му има "проблеми с вехтошарството". "Прокурор обаче ми каза, че никой няма право да му посочва какво да държи в дома си”, добави Борислав Попов. 

Повече гледайте във видеото.