Вижте какво сподели тя в интервю за Ива Софиянска-Божкова

"Живяхме в Краснодар. Родителите ми решиха да дойдем в България, защото я обичат. Баща ми обичаше да ме снима като малка и ме заведе в една агенция. В един ден ме изпратиха на снимки при приятел на Каръл Лагерфелд. На 23 г. реших да спра, защото се почувствах стара и се омъжих за бившия ми съпруг. В един момент обаче се запознах с Деян". Това каза в специално интервю съпругата на Дидо от D2 пред Ива Софиянска-Божкова.

„Говори с Ива“: Алисия и нейната приказка

Тя си спомня, че двамата се запознават на концерт на Aerosmith. "Имах едно гадже, с което не бях щастлива. Майка ми каза, че има концерт на Aerosmith и подгряваща група беше D2. Тя много харесваше Деян. В социалните мрежи започнахме да си пишем, но в един момент се оказва, че той си има приятелка. Питах го за билети за негови събития. Когато дойде време за рождения му ден, той ме покани в клуб, но аз не отидох. През декември ме покани пак на концерт и тогава отидох", каза още Юлия.

"Двамата се разделихме с половинките си и заживяхме заедно. Братовчедка му дойде при нас и ми каза да му предложа брак и той се съгласи. Имах на няколко пъти фалшива бременност и беше разочарован. Започнах работа на морето и все отлагах да ходя на доктор, но се реших. Сега чакаме момче в края на април, но не спирам да работя", заяви съпругата на Деян от D2.