Поп дивата не спира да слабее

Представяте ли си да отидете на сватба, да пее Адел и да не я познаете? Вероятно точно това се е случило с гостите на сватбата на писателката Лаура Докрил, която се омъжи в събота, пише Edna.bg. Певицата е близка приятелка на булката и кръстница на сина й. 

ПЪЛНА ПРОМЯНА: Адел отслабна с 44 килограма (СНИМКИ)

Преди няколко седмици стана ясно, че поп дивата е свалила невероятните 44 кг. На видео от сватбата, разпространено в социалните мрежи, сега Адел изглежда още по-слаба.

Борбата с килограмите певицата започна през лятото на 2019 г. Тогава тя започна усилени тренировки в залите за фитнес и пилатес, макар да признава, че спортът не е любимото й занимание. 

Разбира се, Адел спазва и стриктна диета, която спомага за впечатляващите резултати. Следва рестриктивен откъм калории режим, като приема по 1000 kcal на ден и сокове от зелени растения. 

Всъщност нейният личен треньор, който се грижи за визията и на Роби Уилиямс, разказа преди време, че когато видял Адел за първи път след промяната, не я познал. "Казах си, че прилича малко на Адел", разказва той за слабата блондинка, която стояла пред него.

Диетолози обаче са категорични, че режимът на талантливата изпълнителка не е за всеки - 1000 kcal във вид на зеленчуци са безумно много, но, ако говорим за месо и една по-оптимална диета, са твърде малко. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❣️🙏🏽Adele @Adele sings "Rolling in the Deep" at Laura Dockrill's wedding! #Adele #Adelettes

A post shared by Adelettes©® (@adelettes) on