До българския тим няма да имат достъп никакви чужди лица

"Лудогорец" е получил уверение от "Интер", че за българския клуб няма опасност от коронавируса в Италия. Той се разпространява на 60 километра от Милано, където ще се проведе мача с италианския колос. В самия град всичко е спокойно. Въпреки това "Лудогорец" взима драконовски мерки за пътуването до Милано, съобщава Gong.bg

На първо място делегацията е сведена до минимум. Освен това на всички хора от българската група ще им бъдат раздадени маски и дезинфектанти. "Лудогорец" ще бъде напълно изолиран от външния свят и до българския тим няма да имат достъп никакви чужди лица. За още по-голяма сигурност ръководството на шампионите е предприело една промяна.

УЕФА се произнесе за "Интер" - "Лудогорец"

По първоначален план "орлите" трябваше да останат да нощуват в Милано след мача с "Интер", но това няма да се случи. "Лудогорец" се прибира в България веднага след срещата, като самолетът ще кацне в петък сутринта в София. В клуба няма притеснение от коронавируса, тъй като италианските власти и ръководството на "Лудогорец" са взели драконовски мерки за опазване здравето на цялата българска делегация.

В Италия обявиха къде и при какви условия ще се играе "Интер" - "Лудогорец"

Мачът "Интер" - "Лудогорец" е в четвъртък, от 22:00 часа на стадион "Сан Сиро". Срещата ще се проведе пред празни трибуни. 

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си