Във вторник вечерта там стана тежка катастрофа

След тежката катастрофа в София от вторник вечерта – жена, която преди няколко дни е пострадала на същото място, настоява там да бъдат сложени легнал полицай и камери.

Тежка катастрофа затвори столичния бул. „Сливница” (ВИДЕО)

В едната от катастрофиралите снощи коли е пътувала 49-годишна жена, която е с тежки травми. В другия автомобил са се возили 4-ма младежи. Техните тестове за употреба на алкохол и наркотици са отрицателни.

„За поредна вечер се чу много страшен шум. Видяхме катастрофата. Направих снимка, тъй като имахме сходен случай от миналата седмица и искахме да покажем кадри от този булевард, който е много опасен”, каза Даян Шаер. 

Кипър издирва българин, предизвикал тежка катастрофа в Пафос и избягал

„Пожарната и линейката дойдоха много бързо. Една от колите беше в насрещното и веднага районът беше отцепен. Надявам се всички да са добре. Трябва обаче да спомена, че тук се случват доста често такива произшествия и е необходимо да се поставят легнали полицаи или камера”, добави приятелят на Шаер. 

„Отново на бул. „Сливница” бяхме спрели на червен светофар, когато с изключително висока скорост в нас се вряза друг автомобил и буквално смаза колата ни. За наш късмет, нямахме сериозни наранявания. Още тогава искахме да изпратим сигнал”, добави Шаер. 

Aвтомобил катастрофира след удар в паднал камък на пътя

„Смятаме да се обърнем към институциите. За този булевард трябва да бъдат взети мерки. Виждали сме трупове, особено сега, когато идва лятото. Моторите започват да се движат и е ужасно”, каза още приятелят на Даян.   

Повече гледайте във видеото.