Гледайте новия трети епизод на забавния семеен сериал тази вечер от 21.00 ч.по NOVА

Продължават вълнуващите летни приключения на семейство Чобанови и Сиромашки, временно настанени в обикновена каравана, вместо в луксозния хотелски комплекс на южното ни Черноморие.

„All Inclusive“ приключенията продължават

Тъщата Евдокия и внукът й Сашко са единствените привилегировани да се порадват на 5-звездния лукс на морския бряг. Но една случайна среща на безкомпромисната Евдокия с германеца с български корени Герхард ще я развълнува толкова силно, че тя ще сподели с него повече, отколкото е необходимо. Ще оправдае ли доверието й поетичният адвокат?

Премиера на All Inclusive – слънце, море и смях в ефира на NOVA

Най-недоволна от пребиваването си в караваната на плажа е дъщерята на Чобанови, 17-годишната Надя. Останала без телефон и достъп до социалните мрежи, тя ще потърси спасение в компанията на очарователния и мистериозен еколог Мартин. Къде ще я отведе, каква е каузата, за която той се бори и как ще я възприемат приятелите от обкръжението му?

Сериалът на NOVA „All Inclusive“ е категоричен лидер в петък вечер

Междувременно Сиромашки и Чобанови се впускат в люта водна битка за спечелването на голямата награда на комплекса. Кои са преките им конкуренти и кой ще победи в ожесточеното и много комично състезание, гледайте тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Повече информация може да откриете на сайта на NOVA и Facebook страницата на сериала.