Починалият е мъж на 61 години

Още един турски гражданин е починал от коронавирус, с което починалите от вторник насам станаха двама. Това съобщи турският министър на здравеопазването д-р Фахреттин Коджа, цитиран от БТА. Починалият е мъж на 61 години, посочи той, но не уточни откъде е.

Турция затваря железопътната и сухопътната граница с Гърция и България

Числото на заразените с новия коронавирус в Турция се е увеличило двойно от началото на седмицата. 191 общо са случаите на заразени с COVID-19, чиито тестове са дали положителни резултати, съобщи здравният министър. По думите му положението е тревожно.

Първи смъртен случай от коронавирус в Турция

"Днес се прибавиха нови 93 души болни към предишните. Получените от тестовете резултати показват, че мерките срещу коронавируса е крайно наложително да бъдат спазвани. Необходимо е всички да осъзнаем опасността и да си помагаме, за да пресечем риска", посочи министърът в Twitter.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП