Той използва Instagram, за да го направи

Канадският певец Джъстин Бийбър се помоли за света на живо в Instagram в разгара на пандемията, пише БТА. 

Наоми Кембъл изхвърли пончо за близо 3000 долара заради коронавируса (СНИМКИ)

Бийбър използва социалната мрежа, за да разпространи послание за единство в несигурните времена на глобалната здравна криза и подчерта, че "молитвата събира хората".

"Искам да кажа бърза молитва и ако сте съгласни с мен - добре. Ако не сте съгласни, пак е добре, не сте длъжни да вярвате в нещата, в които аз вярвам. Много повече неща ни свързват, отколкото ни разделят. Всички ние сме хора и сме заедно в това, което преживяваме и се опитваме да проумеем какво ни се случва. Ще кажа молитва за света и това, че се моля, не ме прави по-добър, просто мисля, че молитвата събира хората", каза популярният изпълнител.

Камила Кабело съветва да медитираме, докато сме под карантина (СНИМКА)

В молитвата си той благодари на Бог за това, че "всичко е под контрол" и каза, че хората знаят, че заплахата не им е изпратена от всевишния. 

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП