Причината са по-строгите мерки при влизане в града

Километрични опашки на входовете на София в неделя. Най-голямо задръстване имаше на автомагистрала „Тракия“. На моменти, колоната от автомобили, автобуси и камиони надхвърли 5 километра. Задръстването започна още в ранните часове.

Вижте къде се намират временните КПП-та у нас (СПИСЪК)

От МВР следят ситуацията внимателно, за да няма напрежение сред шофьорите. Готови са и да организират движението, ако се наложи.

„Вчера обиколих КПП-тата около София. Наистина имаше сериозни опашки. Вижда се кои са товарни автомобили, кои извършват търговска дейност“, заяви вътрешният министър Младен Маринов.

Това е декларацията за преминаване през КПП в областните градове (ДОКУМЕНТ)

Проблем за някои се оказаха служебните бележки от работодателя. Още вчера от МВР публикуваха универсална декларация за улеснение на хората, на които им се налага да минават през контролно-пропускателните пунктове между големите градове. Патрулите на място, също ще  разполагат с бързи декларации.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП