С предимство се пропускат линейките на Спешна помощ

Втори ден опашки по входовете на областните градове. Днес обаче времето за проверка на преминаващите е съкратено.

В понеделник вечерта изтече срокът, в който работодателите трябваше да осигурят служебни бележки за работниците, които пътуват от други населени места. 

Това е декларацията за преминаване през КПП в областните градове (ДОКУМЕНТ)

 

От полицията уточниха ,че служебната бележка за преминаване трябва да е издадена от самия работодател. От днес хората, които нямат такива бележки, няма да бъдат допускани. От днес щателно се проверяват не само междуградските автобуси, но и тези, които превозват работници. С предимство се пропускат линейките на Спешна помощ и автомобилите, които возят болни хора. 

 

19 са пунктовете за влизане в София. На КПП-то за влизане в столицата през Владая струпването от автомобили започна малко преди 07:00 сутринта. Шофьори разказаха, че се минава за около половин час.

„Налице е изключително адекватно поведение от страна на МВР. Виждаме абсолйтен синхрон между политическо и професионално ръководство”, заяви Богдан Милчев от Института за пътна безопасност.

Репортер: Кристиян Гаров 

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП