Това обяви собственикът на "Адванс Медиа Груп" в профила си във Facebook

Столичната болница „Софиямед“ изписа собственика на "Адванс медия груп" Кирил Домусчиев. По-рано днес той съобщи на страницата си във Facebook, че е успял да се пребори със заразата. 

"Скъпи приятели, вече съм здрав! Преборих COVID-19 и вече имам антитела (имунитет). Остава окончателно да се възстановя от пневмонията", обяви той. 

Домусчиев изказва благодарности на целия медицински екип, който се грижи за него и съпругата му.

Кирил Домусчиев дари важно лекарство за 300 заразени с коронавирус

"Изключителни професионалисти! С такива медици ще преборим коронавируса! Благодаря и на всички от "Софиямед", на които съжалявам, че създадох неволно доста неприятности! Пазете се, но не се страхувайте! Лечение има. Бъдете умни и се грижете за себе си и своите близки!", призовава Домусчиев.

Кирил Домусчиев дарява на държавата лекарства и 5 000 теста за COVID-19 (ВИДЕО)

Кирил Домусчиев готов да дари животоспасяващо лекарство за COVID-19 на болните у нас

По-късно от болница "Софиямед" съобщиха, че Домусчиев е изписан и ще продължава да се лекува в домашни условия.

"Общото състояние на пациента е подобрено. Симптомите на пневмонията са в обратно развитие. Пациентът е без наличие на фебрилитет няколко поредни дни, има обратно развитие на симптоматиката от страна на дихателната система, видни от проведените му образни и всички други изследвания. Пациентът има два последователни негативни резултата. Изследванията са извършени с PCR метод", се казва в съобщението на болницата.