Едно семейство, което познаваме от телевизионния екран

Изолацията се преживява по-лесно, когато я споделяш с хора, които обичаш и когато имаш с какво да я осмислиш. Джулиана, Илиян и Давид - едно семейство, което познаваме от телевизионния екран, от страниците на вестниците и от социалните мрежи, където те са много активни. Той написа книга, вдъхновен от нейното майчинство. В социалните мрежи Джулияна показва певческите си способности упражнения за хармонично тяло.

Джулиана Гани и Илиян Найденов - когато животът придобие друг смисъл

"Измисляме завършек на песента, отправена ни като предизвикателство. Илиян написа книга за мен и за бременността - "Мисия майка". Преди да започна да пиша, изчетох всички книги за бременни. Занимавам се и се интересувам с медицина през целия ми живот. Постоянно се храним здравословно. В скоро време ще започнем да правим влогове", споделиха двамата в ефира на "Събуди се".  

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП