Той ще трябва да разбере какво означава да си отборен играч и колко трудно е да носиш отговорността сам

Ивайло си навлече гнева на шеф Ангелов, след като по време на вечерната резервация не само не успя да се справи със задачите си на станция „месо и риба“, но и не показа никакви умения за работа в екип.  „Нямаме отбор, защото всеки си мисли, че е номер 1“, разочарован бе Георги. Утре ще стане ясно с кого ще трябва да премери сили Ивайло, за да продължи участието си в кулинарната надпревара.

Неочакван рекорд - тази вечер в Hell’s Kitchen България

Въпреки че грабнаха заслужено победата в първото състезание на вечерта – мисия „Сватбено меню“, в което Реджеп демонстрира впечатляващи кулинарни умения, а основното, което приготви, заслужено бе определено от шеф Ангелов като „топ чиния, към която няма никакви забележки“, сините претърпяха провал с вечерната резервация и подготовката на меню за моминско парти.

Лука напусна Hell’s Kicthen България след грандиозен провал на сините

За разлика от червените, които изпълняваха поръчките си в абсолютен синхрон и се раздадоха докрай, за да изпълнят задачата си и да подготвят вкусно меню за ергенско парти, в синята кухня тази вечер взеха превес егоцентризмът и паниката. „Време е да си кажем истината в очите и да си кажем кои са хората, които ви пречат да сте отбор“, категоричен бе шеф Ангелов.

Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.