Той бе номиниран след преждевременното изгонване на Ивайло и последвалото гласуване в синия тим

До неочакваната номинация се стигна след напрегната вечерна резервация, в която лидерът на сините Ивайло се държеше като капитан на изгубен кораб, а Михаела не можеше нито да си намери място в кухнята, нито да води както трябва червения отбор.

Михаела се изправя в дуел за оцеляване срещу Ивайло в Hell's Kitchen

Но докато червеният тим взе правилното решение и посочи единодушно нов ръководител на своята кухня в лицето на Недялка, сините затъваха все повече, защото Ивайло не взимаше на сериозно пораженията в своя отбор и вместо да въдвори ред, се смееше в лицето на шеф Ангелов.Това доведе до преждевременното му напускане на Кухнята на Ада. Той обаче не беше единственият, провинил се в синия отбор. Реджеп и Цветомир също получиха номинации заради слабото си представяне.

Време за равносметка в Hell’s Kitchen България

"Реджеп ти живееш в свой собствен свят, в който блестиш с неотразима светлина. Виртуозният готвач, дошъл от Италия, за да даде своя собствен щрих върху моите рецепти. Но ще има много пици да хапнеш, докато ме изместиш в собствения ми ресторант", категоричен бе шеф Ангелов.

Соня изненадващо напусна Hell’s Kitchen България

За щастие, вечерната резервация бе спасена и приключи успешно след експертната намеса на шеф Ангелов, а в четвъртък престои решаващият сблъсък между Реджеп и Михаела."Бясна съм и съм разочарована от себе си!", категорична бе Михаела. Но дали това ще бъде достатъчно, за да надделее над опитния си претендент, предстои да разберем.

Гледайте Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.