Шеф Манчев става кръстник на заведението и дава шанс на нашенската скара тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

В епизода на "Кошмари в кухнята" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA ще си припомним как шеф Манчев се отзовава на молба за помощ, изпратена от собствениците на семейно заведение в Плевен. Ресторант "Триада" се намира в близост до централната част, но далеч от сърцата на клиентите. 

Собственикът Божидар има дълъг професионален опит в ресторантьорския бизнес. Половината му живот е минал в работа като сервитьор, барман, управител, а сега за първи път се заема със собствен бизнес. В начинанието до него плътно е съпругата му Цветелина. Двамата правят всичко – помагат в кухнята, на бара, не жалят сили. Мечтата им да създадат приятно място, където хората да си отдъхнат и да хапнат вкусна храна, е на път да се срине. Вложили са всичко – труд, пари, кредити, последната им надежда е шеф Манчев, който да им покаже къде грешат и да им даде посока и кураж.

Първоначалната диагноза на Манчев е, че мястото е трудно откриваемо, а "Триада" – името на китайската мафия, по никакъв начин не кореспондира с менюто в ресторанта. Интериорът е приятен, чисто е и работят мотивирани хора, установява още кулинарният мениджър.

След назначените бързи проби на обедното меню шеф Манчев установява следните отклонения – пица с вкус на печена филийка с кашкавал, тиквички по гръцки с вкус на олио, безвкусна салата и твърди кюфтета с гарнитура от пълен хаос в кухнята. 

Шеф Манчев избира ново име на ресторанта, което да кореспондира с менюто, което заведнието предлага, а именно "Бар Грил". Няма българин, чиято душа да не трепва при уханието на скара на дървени въглища и мириса на прясна и вкусна храна. 

Ще успеят ли Боби и Цвети да спечелят битката за сърцата на клиентите в Плевен след рестарта на семейния бизнес, назначен от доктора на кулинарните науки – шеф Манчев, гледайте "Кошмари в кухнята" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.