Никакъв политически проект няма да прави, пише Найденов

„Понеже гледам различни анализатори се упражняват върху това какво цели, прави, умува лицето Васил Крумов Божков през последния месец и половина. Много малко хора познават добре болния му мозък, имам нещастието да съм един от тях, затова ви казвам директно каква му е „играта”. Още като се завърна при Хекимянчо и като каза, че е бил дисидент при комунизма, щях да се задавя със сутрешното си кафе. После изтърси това, че ще прави политически проект. Напазарувал си е тролове, работи с ПР агенция, ползва същите тролове и медийни лайномети, които един друг футболен собственик ползваше по времето на едно Припознаване”... Това написа в профила си във Facebook бизнесменът и собственик на Efbet Цветомир Найденов във връзка с твърденията за нов политически проект на обвиняемия бизнесмен Васил Божков.

Найденов пише още:

Васил Божков облечен в бяло фъфли пред камина, пред библиотека и на плажа... гледам Черепа фъфли пред камера и не можех да повярвам...викам си, нещо съм повален от Ковид - 19 и сънувам... Този, който за 30 години има 1 интервю пред камера, сега се снима, говори, пуска картинки...това означава, че лицето Божков вижда зор!", пише още Найденов. 

"И сега : никакъв политически проект няма да прави! Единственото, което прави е: посъветван е от адвокати да се прави на политически репресиран, за да не може да бъде екстрадиран, защото все пак е обвинен за съпричастност към 4 ЧЕТИРИ убийства, изнасилвания, побои... за тези престъпления дори и от Дубай може да бъдеш екстрадиран. Това му е семплата игричка на Васил Крумов Божков, подготвя си политическата кариера за пред съда или там, каквото е в Дубай, за да не бъде екстрадиран в България и да застане пред съда за М.В. ; Й.Д. ;......
Иска да го играе политически репресиран, а не един сериен убиец и изнасилвач... за поръчковите побои няма да издребняваме", пише още Найденов. 

"Подпомаган е от медии на други подсъдими, което е нормално и от политици, които са на древна хранилка при него. Новият политик е стария велинградски измамник- Васката", завършва Найденов. 

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.