Наско Сираков прехвърли част от ценните си книжа на Папазов в сряда

Баскетболният треньор Константин Папазов счита за голяма отговорност и признание да притежава акции на футболния клуб Левски. Легендата на клуба Наско Сираков прехвърли част от ценните си книжа на Папазов в сряда.

„Изключително голяма отговорност, голямо признание и голям морален ангажимент  В България живеем в страна, където всичко е негативно”, каза пред NOVA Тити Папазов. Той обясни, че неговите 35% ще бъдат пренасочени към човек, който има визия. Това щяло да се случи със съгласието на Наско Сираков. 

И Тити Папазов става собственик на "Левски" (ВИДЕО+СНИМКИ)

“Наско дойде и ми каза – „От първия ден сме били заедно, заслужаваш това”. Това са акции на признателност. Някои се впечатлиха от моите 35%”, добави той. Според Папазов, ако случилото се бе художествена измислица, той не би предположил, е обстоятелствата биха се стекли по този начин.

„Как си представяте Тити Папазов главен акционер? Това е доказателството, че „Левски” е вечен. Господ и съдбата направиха най-доброто”, каза още Тити Папазов.

Акциите на "Левски" са джиросани на Наско Сираков

Той отрече слуховете, че някой го е използвал. Папазов е категоричен, че такъв човек не съществува и добави, че е длъжен само на семейството си.

„Наско Сираков ще се раздели с тези проценти, само когато е сигурен, че тези, които ще го наследят, ще гарантират финансовия комфорт на Левски”, сподели Папазов.