То е летувало заедно с родителите си

10-годишно момиченце от София е загинало при инцидент, възникнал около 13.04 ч. днес в района на къмпинг „Гардения” до устието на река Караагач, между Китен и Лозенец.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Почина мъжът с коронавирус, летувал на Кайт къмпинг „Градина"

Момичето било в компания на още две деца, майка си и вуйчо си. Дошли от Лозенец по скалите  край морето и избрали за плаж неохраняема ивица.

Малко по-късно станал и самият инцидент. Скалата се срутила и затиснала детето. На помощ се притекли служителите на близкия къмпинг, но момичето издъхнало. Пристигналият екип на Спешна помощ само установил смъртта му.

„Те са почиващи някъде на друг къмпинг, минали са отдолу по скалите и са решили там да отседнат и да си направят плаж. Детето не се е катерило, а скалата пада върху него. Човек, който при нас е на каравана чува писъци и ми се обажда. Те нито при нас са почивали, нито са минали през вратата, защото аз  съм на рецепцията по цял ден и достъпът е контролиран. И защо са решили там да се скрият не мога да,а плаж има голям, хубав и тук и на „Юг” и на „Корал”, заяви управителят на къмпинг „Гардения” Петър Петров.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.