Кралската двойка ще бъде представена от базираната в Ню Йорк агенция Хари Уокър

Принц Хари и съпругата му Меган ще се присъединят към кръга от видни оратори, след като са подписали сделка с агенция, с която работи и бившият американски президент Барак Обама, предаде Ройтерс.

Хари и Меган ще подкрепят движението „Животът на чернокожите има значение“

Кралската двойка ще бъде представена от базираната в Ню Йорк агенция Хари Уокър, сред чийто оратори са Барак и Мишел Обама, Бил и Хилари Клинтън и Опра Уинфри, каза запознат източник.

Това е една от първите значими стъпки на херцогът и херцогинята на Съсекс да се захванат с платена работа, след като те обявиха през януари планове да водят по-независим живот и да се самофинансират. Сега те живеят в Лос Анджелис със сина си Арчи.

Любопитни факти за кралица Елизабет Втора, които вероятно ще ви изненадат (ВИДЕО+СНИМКИ)

Съгласно договора знатната двойка ще изнася лекции, фокусирани върху половото равенство, расовата справедливост, околната среда и менталното здраве. Двойката ще участва в дискусии с модератор и ще произнася речи пред синдикални асоциации, корпорации и на други форуми. Хари и Меган ще говорят на различните прояви заедно или индивидуално.

Този род дейност е доходоносна за знаменитостите в Северна Америка, които могат да спечеля шестцифрена сума дори за една проява.